By Alpha Nederland afd. communicatie |

Zorg dat je gevonden wordt

Het belang van registratie

Het is enorm belangrijk dat jouw Marriage Course, Premarriage Course, Parenting Children Course of een van de andere cursussen van Alpha Nederland bij ons geregistreerd staat. Dat lukt alleen met jouw hulp. Door te registreren help je geïnteresseerden de weg naar jouw cursus te vinden. Dat is gratis en gaat heel gemakkelijk via onderstaande knop of deze link: registratie.alphanederland.org.

Drie redenen voor registratie:

  1. Mensen die overwegen een cursus te gaan volgen, kunnen op marriagecourse.nl, premarriagecourse.nl en binnenkort parentingcourse.nl (website komt deze maand online) opzoeken welke cursussen er bij hen in de buurt gegeven worden. Dat kan alleen dankzij jou, wanneer je als cursusleider je cursus bij ons registreert.
  2. Wij bieden (jouw) potentiële deelnemers gerichte informatie aan op onze websites. Mensen die online zoeken naar een relatiecursus komen hier ook terecht. Daar reiken we hen het idee aan om een cursus in hun omgeving te volgen. Dat kan dus jouw Marriage Course, Premarriage Course of Parenting Children Course zijn. Ook hiervoor geldt: dit werkt dankzij leiders die hun cursussen registreren.
  3. Een goede cursusregistratie is ook van belang voor mensen die al persoonlijk uitgenodigd zijn voor jouw cursus. Want ook zij oriënteren zich online of zoeken bijvoorbeeld nog even de praktische informatie over jullie cursus op. Dankzij een goede registratie vinden zij waar hun cursus gegeven wordt, waar ze terecht kunnen voor meer informatie en of jullie bijvoorbeeld een eigen website of Facebookpagina hebben.

Je doet het ook voor je team

Nóg een reden om de registratie van jouw Marriage Course, Premarriage Course of Parenting Course up-to-date te houden is dat wij daardoor een goede relatie kunnen onderhouden met de contactpersoon van jouw team. Zo kunnen we jouw team gerichte ondersteuning aanbieden. De teamleider krijgt informatie over de trainingsdagen die we houden, over vernieuwde cursusmaterialen en tips voor bijvoorbeeld het effectief gebruik van social media.

Hou daarom de database actueel

Om deze zoekfunctie mogelijk te maken, houden we een database bij met actuele gegevens over wanneer en waar er in het land Marriage Courses, Premarriage Courses, Parenting Children Course en Alpha's gegeven worden. De gegevens voor deze database worden aangeleverd door jouw team. Hebben jullie de cursusregistratie op orde? Dan kunnen geïnteresseerden jouw cursus beter vinden.

Check jouw vindbaarheid

Hoe staat het met jullie registratie? Geeft jouw team binnenkort een cursus, check dan eens op of jouw cursus erbij staat:

Die van ons staat er niet bij...

Staat jouw Marriage Course, Premarriage Course of Parenting Children Course er niet bij? Laat dan de contactpersoon van jouw cursus de cursusregistratie bijwerken. Dat gaat heel eenvoudig. Ga naar registratie.alphanederland.org, log in met je account (of maak er gratis een aan) en geef de informatie over jouw cursus door.

Zorg dat je gevonden wordt, registreer je cursus vandaag nog

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha