Alpha - Campagne 2017

Heel Nederland welkom op Alpha

Doe je mee aan een groot nieuw Alpha-avontuur? In 2016-2017 is voor het eerst een wereldwijde Alpha – Campagne gelanceerd. Het is de zichtbaarste, avontuurlijkste en grootste uitnodiging die we ooit hebben gedaan. In samenwerking met de wereldwijd bekende Britse avonturier Bear Grylls hoopt Alpha 1,5 miljard mensen over de hele wereld te bereiken. Daar hebben we jouw hulp bij nodig! Tijdens de Alpha – Campagne willen we, samen met heel veel Alpha-teams, in september 2017 heel Nederland uitnodigen voor Alpha. De eerste fase van de campagne ging in september 2016 van start en heeft al veel mensen op het idee gebracht een Alpha te gaan doen. We zitten nu middenin fase 3. Fase 3 loopt van 1 januari 2017 tot 31 december 2017.

Op zoek

Veel Nederlanders zijn op zoek naar antwoorden op hun (levens)vragen. In jouw dorp of stad is circa 25% van de inwoners op zoek. Dat biedt jouw Alpha enorme kansen, maar weten zij jouw Alpha te vinden? De Alpha – Campagne is bedoeld om jouw team daarbij te helpen. In Nederland hebben al meer dan 265.000 mensen een Alpha gevolgd. Wereldwijd namen maar liefst 24 miljoen mensen deel aan Alpha. Hun vragen werden beantwoord en levens zijn veranderd. Dat gunnen we iedereen! Daarom willen we alle Alpha’s, Alpha – Youth’s en Alpha – Students' uitdagen om in 2017 heel Nederland uit te nodigen voor hun cursus. 

Alpha zichtbaar in Nederland

De campagne bestaat uit meerdere fasen. De aftrap vond plaats in september 2016. Nu gaan we van 1 tot 30 september 2017 opnieuw veel Nederlanders uitdagen om een Alpha te volgen. Als jouw Alpha-team zorgt voor promotie in je eigen dorp of stad en wij zorgen voor de landelijke promotie, dan is Alpha in 2017 in heel Nederland zichtbaar. Om je daarbij te helpen, hebben we nieuwe promotiemiddelen beschikbaar gesteld en investeren we in een online campagne


Meedoen is makkelijker dan ooit

Ga samen met ons het avontuur aan!

Groter aanpakken? Dat kan! Op ruim honderd plekken in Nederland werken kerken en Alpha-teams lokaal samen om door middel van de Alpha - Campagne hun dorp of stad uit te nodigen. Wil jij dat ook voor jouw dorp of stad? Mail ons dan. Alpha Nederland ondersteunt jullie graag
met trainingen, materialen, websites, handleidingen en persoonlijke adviezen.
Doe je mee aan dit grote avontuur om heel Nederland welkom te heten op Alpha? Wij zien ernaar uit om met jouw team samen te werken!

Heb je na het lezen van de campagnesite nog vragen? Kijk hier voor antwoorden. Staat jouw vraag er niet bij? Mail ons. Bedankt en veel succes! 


Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha