Veelgestelde vragen

1. Wanneer wordt de Alpha – Campagne gelanceerd?
De wereldwijde Alpha – Campagne is op donderdag 1 september 2016 gelanceerd.

2. Wanneer kan ik materialen bestellen en gebruiken om mijn Alpha te promoten?
Een groot deel van de Alpha – Campagnematerialen is in augustus 2016 beschikbaar gekomen op alphabookshop.nl. Je kunt volop gebruikmaken van de gedrukte materialen. Ook alle digitale materialen (inclusief social mediamaterialen,
posts en afbeeldingen van Bear Grylls op jullie website) zijn per direct in te zetten. Vanwege contractuele afspraken met Bear Grylls mogen de online en offline materialen met zijn afbeelding gebruikt worden tot uiterlijk 31 december 2017. We stellen tegen die tijd andere materialen beschikbaar voor jullie social media en website waar Bear Grylls niet op staat.

3. Wat mag ik wel en niet doen in deze Alpha – Campagne met Bear Grylls?
Tussen 1 september 2016 en 31 december 2017 kun je volop gebruikmaken van de Alpha-materialen waar Bear Grylls op staat. Het is niet toegestaan om beeldmateriaal te gebruiken van voor september 2016 waar Bear Grylls op staat. Deze afspraak is contractueel met hem vastgelegd.

4. Wat kunnen we van Alpha Nederland verwachten?

  • Via onze Alpha-nieuwsbrieven en Alpha Life houden we je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Schrijf je hier in.
  • Jullie ontvangen gratis downloads van ons om je cursus te promoten als je je Alpha registreert. Kijk hier voor een overzicht van alle beschikbare promotiemiddelen.
  • We ondersteunen jullie met een online campagne. Denk daarbij aan: filmpjes, foto’s, Google Adwords en nog veel meer.
  • Wil je zelf een Outdoorcampagne met A0-posters organiseren? Dan zorgen wij graag voor het ontwerp en het drukken van je posters. Mail ons dan.
  • Een Alpha geven wordt nog makkelijker met de nieuwe gratis Alpha Film Series

5. Meer vragen?
Laat ons meedenken over jullie unieke situatie. Mail al je vragen naar onze communicatieafdeling.

Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha