Jouw Alpha online

Met meer dan twee miljard actieve social mediaprofielen wereldwijd is deze campagne de grootste kans ooit om een enorm groot publiek te bereiken en megaveel impact te creëren. Zorg dat je klaar bent voor Bear door te kijken naar de social mediapagina’s van je kerk, vereniging en/of lokale Alpha. Voer een ‘voorjaarsschoonmaak’ uit door alle oude Alpha-content te verwijderen.


De campagne bestaat uit drie fasen:

Fase 1: Pre-lancering van midden augustus tot 1 september 2016

Maak je kerk of (jongeren/studenten)vereniging enthousiast door het Bear-campagnefilmpje te laten zien en daag iedereen uit om na te denken over wie ze kunnen uitnodigen voor jullie Alpha.

Fase 2: Lancering en buzz van 1 september t/m december 2016

Deel de campagnefilmpjes op de social media-profielen van je kerk of vereniging en doe mee met het #TryAlpha-gesprek. Moedig je omgeving aan om het campagnefilmpje te delen op
eigen social media-accounts en retweet mensen die ‘praten’ over de campagne. Natuurlijk beantwoord je ook de online vragen van potentiële deelnemers.

Fase 3: Tweede golf van januari t/m december 2017

Ook in januari en september 2017 kun je jouw dorp of stad uitnodigen voor jullie Alpha. Op 31 december eindigt de Alpha - Campagne met Bear Grylls.


Hoe promoot je jouw Alpha online?

1. Download in fase 1 Alpha social mediamaterialen. 

Wij plaatsen foto’s voor Twitter, Facebook en Instagram die je kunt gebruiken om je Alpha te promoten. Lees ook de Brand Guidelines-brochure die daarbij staat, voordat je de foto’s gebruikt en wijzig de afbeeldingen niet. 

2. Deel de details over jouw Alpha in tweets en posts. 

Deel je startdatum, starttijd en locatie. Stuur je volgers naar alpha-cursus.nl voor meer algemene informatie over de inhoud van Alpha. 

3. Neem deel aan het #TryAlpha en #RunAlpha-gesprek.

Deel hoogtepunten, foto’s en quotes op Twitter en Instagram door deze twee hashtags te gebruiken. Moedig je Alpha-teamleden aan om Alpha op hun eigen social mediaprofielen
te delen.

4. Houd contact met Alpha.

Zorg ervoor dat alle Alpha-teamleden Alpha volgen op Twitter, Facebook en Instagram zodat zij op de hoogte blijven van het laatste Alpha-nieuws.

 

 

Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha