Het verhaal van Bear Grylls

Wie is Bear Grylls?

Bear is bekend geworden als het gezicht van avontuur en survival. Hij heeft de Mount Everest beklommen en zich gewaagd aan de diepten van Antarctica. Vorig jaar was zijn tv-serie ‘Man vs. Wild’ de nummer 1 realityserie in de Verenigde Staten. Met 1,5 miljard kijkers wereldwijd is hij bekend van New York tot New Delhi. Hij schreef zes bestsellerboeken. Bovendien is Bear een voormalig Alpha-deelnemer, die Alpha zijn grootste avontuur ooit noemt. Hij vond er een eenvoudig geloof dat zijn leven versterkt.

Zijn boodschap

Bear is heel enthousiast over Alpha en omdat hij zelf deelnemer is geweest, weet hij wat voor een impact Alpha kan hebben op iemands zoektocht naar geloof. Bear Grylls is van
1 september 2016 t/m 31 december 2017 te zien in allerlei Alpha-video’s en op Alpha-materialen. De moedige avonturier deinst er niet voor terug om zijn avontuurlijke zoektocht naar het christelijk geloof met de hele wereld te delen. Met zijn verhaal daagt hij iedereen uit om samen met hem op avontuur te gaan door een Alpha te volgen.


"Alpha biedt je de kans om een aantal grote vragen te stellen en voor mij was dat heel belangrijk. Ik volgde Alpha samen met Shara toen wij net getrouwd waren. Het bleek een heel ongedwongen, relaxte, leuke en warme manier om sommige van deze vragen te stellen. Het maakt bij Alpha niet uit wat je zegt, je kunt gewoon jezelf zijn en eerlijk zijn. Geweldig om te doen. Ik zag dat het heel veel mensen hielp om een eenvoudige en oprechte manier van geloven te vinden. Alpha is voor mij makkelijk om aan te bevelen omdat het mij heeft geholpen. Ik ben naar het dak van de wereld geklommen…maar een eenvoudig geloof vinden? Dat is mijn grootste avontuur tot nu toe geweest."

- Bear Grylls

 

 

 

Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha