Evenementen

Leadership Conference 2018

07/05/2018 09:00 - 08/05/2018 20:30
Royal Albert Hall
Kensington Gore
Londen, England, SW7
United Kingdom
Banner.jpg

What is the Leadership Conference?

The Leadership Conference is for you. Whatever your work, whatever your position, whatever your sphere of influence this conference will help to maximise your potential and equip you as a Christian to impact the world around you. Join others from around the globe as we play our part in the evangelisation of the nations, the revitalisation of the Church and the transformation of society.

Hosted by Nicky Gumbel, Vicar of HTB Church and pioneer of Alpha, and his wife Pippa, the Leadership Conference invites you to two days of equipping, ministry and worship.

We zijn van plan om met een mooie groep Nederlanders af te reizen. We hebben de unieke mogelijkheid om vooraf kaarten te reserveren en als we dat met een groep doen, zijn ze goedkoper. Daarnaast verzorgen wij voor alle Nederlanders op de twee conferentiedagen de lunch. Een conferentiekaartje inclusief lunches kost €250 en daarbij komt uiteraard je reis en verblijf (zelf te organiseren). We schatten in dat de totale conferentie daarmee ongeveer 500- 600 euro pp kost.

We zouden het supergaaf vinden als ook jij meegaat en hopen dat het past in jouw plannen voor volgend jaar. We hopen voorafgaand aan de Leadership Conference (op zondagavond 6 mei in Londen) een netwerk- en inspiratie ontmoeting te hebben met alle Nederlanders die meegaan.

We zijn er van overtuigd dat als je meegaat, je geïnspireerd en gelouterd terugkomt met een gegroeide liefde voor de kerk van Christus in de volle breedte. Daarnaast beloven wij een mooie tijd met christenen uit de hele wereld die gezamenlijk aanbidden, leren en naar God luisteren. En dat in de welbekende Royal Albert Hall.

Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha