By Alpha Nederland afd. communicatie |

Waarom Kerst? lanceert uniek spellenpakket

Rond Kerst zijn veel mensen bezig met zingeving. Om die reden ontwikkelde de projectgroep Waarom Kerst? dit jaar een uniek geschenk dat gebruikt kan worden om mensen uit te nodigen voor bijvoorbeeld kerstdiensten of een Alpha-reünie.

Het nieuwe Waarom Kerst?-geschenk is er een voor knusse winteravonden: een drie-in-een spellenpakket geschikt voor jong en oud. Met een speels geïllustreerd kerstkwartetspel, een verrassend kerstkennisspel en een ‘kerst-kaarten op tafel’. Het mooi vormgegeven spellenpakket vertelt over de geboorte van Jezus Christus en waarom we dat nog steeds vieren.

Waarom Kerst? is een project van Agapè Nederland, Alpha Nederland, EO en Protestantse Kerk Nederland.

Kijk op waaromkerst.nl voor meer info of bestel het pakket via de Alpha - Bookshop.

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha