By Marit Smit |

Grote Alpha - campagne 2016

Alpha Nederland is druk bezig met de voorbereidingen van een wereldwijde campagne met niemand minder dan Bear Grylls in de hoofdrol. Bear Grylls is een wereldberoemde avonturier, bestsellerauteur en televisiepresentator. Vanaf 1 september 2016 wordt hij hèt gezicht van Alpha. Zijn carrière staat volledig in het teken van survival en avontuur. Wereldwijd heeft hij 1,5 miljard fans. En volgend jaar deelt hij zijn geloofsavontuur in 169 landen op zeven continenten. Zijn aantrekkingskracht op jongeren is enorm. Hij is een rolmodel voor verschillende generaties.

Je voelt wel aan dat dit een gigantische kans is voor elke Alpha in Nederland. Door mee te doen aan deze campagne verwachten we meer deelnemers op de Alpha’s krijgen. Daarom is het belangrijk om zoveel mogelijk kerken en teams te mobiliseren om hierbij betrokken te raken. Wil jij jouw betrokkenheid bij Alpha inzetten om in jouw dorp of stad deze campagne in samenwerking met andere Alpha’s van de grond te krijgen? Meld je dan bij Joost Klok. 

De campagne zal zichtbaar zijn op straat, in de kranten, op TV en online. Om het maximale uit deze campagne te halen hebben we grote bedragen nodig.
De vorige campagne heeft meer naamsbekendheid, deelnemers en cursussen opgeleverd. Deze campagne zal daar ook aan bijdragen.
Ga je met ons mee op avontuur?
Voor meer informatie kan je contact opnemen met jair@alphanederland.org
 

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha