By Alpha Nederland afd. communicatie |

Zorg dat je gevonden wordt

Het belang van registratie

Het is enorm belangrijk dat jouw Alpha, (Pre)Marriage Course of Parenting Children Course bij ons geregistreerd staat. Dat lukt alleen met jouw hulp. Door te registreren help je geïnteresseerden de weg naar jouw Alpha te vinden.

Drie redenen voor registratie:

  • Mensen die overwegen een Alpha of (Pre)Marriage Course te gaan volgen, kunnen op de websites van Alpha opzoeken welke cursussen er bij hen in de buurt gegeven worden. Dat kan alleen dankzij de teams die zich registreren. Wij bieden (jouw) potentiële deelnemers gerichte informatie aan op alpha-cursus.nl, alphayouth.nl, alphastudents.nl, marriagecourse.nl en premarriagecourse.nl.
  • Mensen die meer willen weten over het christelijk geloof komen ook op alpha-cursus.nl terecht. Daar reiken we hen het idee aan om een Alpha in hun omgeving te volgen. Dat kan dus jouw Alpha zijn. Hetzelfde geldt voor mensen die informatie zoeken over relatiecursussen (bijvoorbeeld de Marriage Course). Ook hiervoor geldt: dit werkt dankzij Alpha- en andere teams die zich registreren.
  • Een goede cursusregistratie is ook van belang voor mensen al persoonlijk uitgenodigd zijn voor jouw Alpha. Want ook zij gebruiken internet en de website alpha-cursus.nl om zich te oriënteren of bijvoorbeeld nog even de praktische informatie over jullie Alpha op te zoeken. Dankzij een goede registratie vinden zij waar hun Alpha - of (Pre)Marriage Course - gegeven wordt, waar ze terecht kunnen voor meer informatie en of jullie bijvoorbeeld een eigen website of Facebookpagina hebben.

Je doet het ook voor je team

Nóg een reden om de registratie van jouw Alpha of (Pre)Marriage Course up-to-date te houden is dat wij daardoor een goede relatie kunnen onderhouden met de contactpersoon van jouw team. Zo kunnen we jouw team gerichte ondersteuning aanbieden. De teamleider krijgt informatie over de trainingsdagen die we houden, over vernieuwde cursusmaterialen en over bijvoorbeeld het effectief gebruik van social media.

Hou daarom de database actueel

Om deze zoekfunctie mogelijk te maken, houden we een database bij met actuele gegevens over wanneer en waar er in het land Alpha's, Marriage Courses en Premarriage Courses gegeven worden. De gegevens voor deze database worden aangeleverd door jouw team. Heeft jouw team de cursusregistratie op orde? Dan kunnen geïnteresseerden jouw Alpha of (Pre)Marriage Course beter vinden.

Check jouw vindbaarheid

Hoe staat het met jullie registratie? Geeft jouw team binnenkort een Alpha, check dan eens op alpha-cursus.nl/vind-een-cursus of jouw cursus erbij staat (kijk voor Marriage Course hier, voor Premarriage Course hier).

Die van ons staat er niet bij...

  • Staat jouw Alpha, Marriage Course, Premarriage Course of Parenting Children Course er niet bij? Laat dan de contactpersoon van jouw cursus de cursusregistratie bijwerken. Dat gaat heel eenvoudig. Ga naar registratie.alphanederland.org, log in met je account (of maak er gratis een aan) en geef de informatie over jouw cursus door.

Zorg dat je gevonden wordt, registreer je cursus vandaag nog

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha