By Alpha Nederland afd. communicatie |

Nieuwe materialen: Parenting Children Course

De Parenting Children Course is een nieuwe en veelbelovende methode voor ouders om elkaar te inspireren en te motiveren in de opvoeding. Het is een opvoedcursus voor ouders van 0- tot 10-jarigen. Een leuke en laagdrempelige manier om in een relaxte sfeer met andere ouders ervaringen uit te wisselen en je te bezinnen op de opvoeding. Het is een plek voor ontmoeting, herkenning en inspiratie. 

De Parenting Children Course is voor Nederland nieuw. In het najaar van 2015 bieden de eerste teams deze cursus bij wijze van pilot aan. In 2016 volgt de officiële introductie van de Parenting Children Course in Nederland.

Kijk voor meer informatie op parentingcourse.nl.

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha