By Marit Smit |

Kees Kraayenoord tipt de AYFS!

Heb jij de Alpha Youth Film Series (AYFS) al gezien? Nee? Lees dan in dit interview waarom ook Kees Kraayenoord fan is!

Wie is jouw superheld en waarom?
Superman is mijn held! Ik was elf of twaalf toen ik voor het eerst een superman film zag.  En wat ik zou gaaf vind is dat hij een heel gewoon leven heeft, niemand weet dat hij een superheld is. Hij komt van Kryptonite en was nog een baby’tje toen hij naar de aarde kwam,  maar hij leefde een gewoon leven met een bril op (dus wij snappen wel waarom Kees fan is, red.). Maar als hij zijn bril afdoet, en zijn pak aantrekt is hij de redder van de wereld.

En wat ik helemaal gaaf vind? Hij vliegt door de lucht, en dit vind ik het mooiste, met een vrouw in zijn armen.

In de Alpha Youth Film Series (AYFS) gaat het ook over superhelden, wat vind je van de AYFS?
Ik vind het fantastisch materiaal! En het helpt jou om aan jongeren het christelijk geloof uit te leggen.

Waarom moet iedereen de AYFS gebruiken?
Nouja, ze zijn gewoon fantastisch, ze hebben een hoge kwaliteit en ze sluiten aan bij de leefwereld van jongeren. Het zijn kortom superfilms over een superheld die Jezus heet. Ik ben er heel enthousiast van en ik stel voor dat je ze gaat gebruiken. Bereik jouw jongeren en jouw vrienden met het evangelie!

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha