By Marit Smit |

Waarom is Hanne de Vries fan van de AYFS?

Ken jij de AYFS al? Hanne de Vries is fan! Waarom? Dat lees je in dit interview.

Wie is jouw superheld en waarom?
Batman is mijn held! Want hij kan vliegen, hij heeft een coole batmobile, hij redt de wereld, hij is rijk, maar niemand weet wie eigenlijk batman is. Ja, dat vind ik fantastisch om te zien. Ik weet nog wel dat als ik naar de bios was geweest om batman te kijken, dat ik dan op mijn fiets naar huis reed en dacht ‘kom maar op, ik ga de wereld wel redden’.

In de Alpha Youth Film Series (AYFS) gaat het ook over superhelden, wat vind je van de AYFS?
De Alpha Youth Film Series zijn fantastisch! Het zijn twaalf fantastische filmpjes die iets vertellen over het christelijk geloof. Je kunt dit als jeugdleider of jeugdwerker fantastisch gebruiken om jongeren te vertellen over wie Jezus is.

Waarom moet iedereen de AYFS gebruiken?
Nederland heeft Jezus nodig. Jongeren in dit land hebben Jezus nodig en we willen ze een kans bieden dat ze Jezus kunnen leren kennen. Deze filmpjes zijn een geweldig middel daarvoor. Dus gebruik het, ik beveel ze van harte aan!

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha