Nodig heel Nederland uit voor Alpha!

Veel Nederlanders zijn op zoek naar antwoorden op hun (levens)vragen. Vanaf september gaan weer
honderden Alpha’s van start. Ook bij jou in de buurt kunnen mensen op Alpha antwoorden vinden op hun vragen. Nodig hen uit of laat hen op een andere manier weten dat er een Alpha bij hen in de buurt is. We willen graag heel Nederland uitnodigen voor Alpha. Daarom starten wij een grote campagne, om samen met jou iedereen uit te nodigen. 

In bijna honderd plaatsen in ons land werken kerken samen om Alpha aan te bieden. Dit is ongekend, dat zoveel kerken hierin samenwerken. Veel lokale teams zijn er klaar voor en wij als Alpha Nederland ook!

Ervaringen op Alpha
Mensen zoals Jaap, Chayenne en Wesley zijn veranderd nadat zij kennis hebben gemaakt met Jezus Christus op Alpha. Maar ook zij werden uitgenodigd door vrienden of kennissen. 

Nodig mensen uit om naar Alpha te gaan. Weet je niet iemand om uit te nodigen, doneer dan aan de campagne, zodat wij op social media, op billboard langs wegen en op stations mensen kunnen uitnodigen. 

Sponsor jij een billboard?
Ze zijn er weer, billboards waarmee we heel Nederland kunnen uitnodigen voor Alpha! 
Doe jij mee met deze actie? Je kunt ervoor kiezen om een deel van billboard te sponsoren of een heel billboard te sponsoren. Je kunt ze vinden langs de snelwegen van Breda, Groningen, Amsterdam, Rotterdam en Arnhem.  

Het bedrag waarmee je sponsort is aan jou. Wellicht kun je met € 100,- € 250, of € 500 een deel van een billboard sponsoren. Je mag natuurlijk ook een compleet billboard voor je rekening nemen met € 1060,- voor een hele week!

Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha