Heel Nederland uitnodigen voor Alpha

Veel Nederlanders zijn op zoek naar antwoorden op hun (levens)vragen. Vanaf september gaan weer honderden Alpha’s van start. Ook bij jou in de buurt kunnen mensen op Alpha antwoorden vinden op hun vragen. Nodig hen uit of laat hen op een andere manier weten dat er een Alpha bij hen in de buurt is. En alle andere mensen proberen wij uit te nodigen. Daarom starten wij een grote campagne, om samen met jou heel Nederland uit te nodigen.  In bijna honderd plaatsen in ons land werken kerken samen om Alpha aan te bieden. Dit is ongekend, dat zoveel kerken hierin samenwerken. Veel lokale teams zijn er klaar voor en wij als Alpha Nederland ook! Ervaringen op Alpha Mensen zoals Dustin, Brian en José zijn veranderd nadat zij kennis hebben gemaakt met Jezus Christus op Alpha. Maar ook zij werden uitgenodigd door vrienden of kennissen.  Nodig mensen uit om naar Alpha te gaan. Weet je niet iemand om uit te nodigen, doneer dan aan de campagne, zodat wij op social media, op reclameborden langs wegen en op stations mensen kunnen uitnodigen. 

Veel Nederlanders zijn op zoek naar antwoorden op hun (levens)vragen. Vanaf september gaan weer
honderden Alpha’s van start. Ook bij jou in de buurt kunnen mensen op Alpha antwoorden vinden op hun
vragen. Nodig hen uit of laat hen op een andere manier weten dat er een Alpha bij hen in de buurt is. En alle andere mensen proberen wij uit te nodigen. Daarom starten wij een grote campagne, om samen met jou heel Nederland uit te nodigen. 

In bijna honderd plaatsen in ons land werken kerken samen om Alpha aan te bieden. Dit is ongekend, dat
zoveel kerken hierin samenwerken. Veel lokale teams zijn er klaar voor en wij als Alpha Nederland ook!

Ervaringen op Alpha
Mensen zoals Dustin, Brian en José zijn veranderd nadat zij kennis hebben gemaakt met Jezus Christus op Alpha. Maar ook zij werden uitgenodigd door vrienden of kennissen. 

Nodig mensen uit om naar Alpha te gaan. Weet je niet iemand om uit te nodigen, doneer dan aan de campagne, zodat wij op social media, op reclameborden langs wegen en op stations mensen kunnen uitnodigen. 

Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha