Kom je ons helpen op Opwekking?

aranxa-esteve-130749-unsplash.jpg

Wil je ons helpen bedanken?

Onze droom is dat in 2036 1.000.000 mensen in Nederland het evangelie van Jezus Christus hebben gehoord via Alpha. In de afgelopen jaren mogen we steeds een stapje dichter bij deze droom komen. Zo hebben tot nu toe al 280.000 mensen een Alpha gevolgd en worden er elk jaar ruim 1.100 cursussen gegeven. Daar zijn wij ontzettend dankbaar voor! Hierom zullen we op Opwekking alle betrokkenen bij Alpha bedanken voor de impact die zij maken. Of ze nu voor Alpha hebben gekookt, gebeden of een kleine groep geleid, alle betrokkenen verdienen een heel warm ‘dankjewel!’.

Wat gaan we doen?

Tijdens Opwekking willen wij alle Alpha-betrokkenen bedanken voor wat zij doen! Daarom hebben we dit weekend een gezellige huiskamer klaarstaan, waar we in een relaxte sfeer het gesprek aan kunnen gaan met alle aanwezigen. Met een kopje koffie in de hand vertellen we over de impact die we hebben gemaakt in de afgelopen jaren en delen we een leuk cadeautje uit ;) 

Wat kun je van ons verwachten?

Van tevoren krijg je een duidelijke briefing over wat er van je verwacht wordt. Tijdens Opwekking zijn er ook altijd Alpha-medewerkers in de stand om je te helpen. Alpha is geen Alpha zonder eten, daarom staat er genoeg drinken en lekkers klaar! Daarnaast krijg je ook een mooie Alpha-polo: zo ben je op en top vrijwilliger.

We zullen deze gegevens alleen gebruiken om contact met je op te nemen rondom Opwekking.
Je gegevens zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden. 

 
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha