By Marit Smit |

Alpha: Hoe je een goede sfeer creëert

Schermafbeelding 2014-09-01 om 15.17.40.png

Ga jij Alpha geven? Dan is het belangrijk om een goede sfeer te creëren voor je gasten. Hoe je dat doet? Bekijk je Alpha gewoon als een verjaardagsfeest!

Hoe zou jij de ruimte aankleden als je een feestje gaf? Dan wil je graag dat mensen zich thuis voelen. Doe dat dus ook voordat je Alpha begint. Denk daarbij aan de volgende dingen:

Alpha decor

Alpha logo's en decoratie zorgen ervoor dat gasten weten dat ze op de juiste plek zijn. Een gastvrouw/man is natuurlijk ook een goed idee!

Tafel versiering

Op Pinterest zie je vooral tafelversiering voor bruiloften, maarre... dat is net zo goed te gebruiken bij jouw Alpha locatie! Gratis tip: glazen potten met kaarsen erin. Snelle sfeermaker, en lekker goedkoop.

Het menu

Het is best lastig om eten te koken voor grote groepen. Toch is het leuk om je best te doen om er iets moois van te maken. Eten brengt mensen samen, en dat is zeker zo met lekker eten dat er mooi uit ziet!

Spelletjes, ijsbrekers en groepsactiviteiten

Gasten houden er van om te discussiëren, maar voor je daar aan begint is een spelletje geen slecht idee. In de handleiding vind je allerlei spelletjes, ijsbrekers en groepsactiviteiten. Op deze manier leren de gasten elkaar eerst kennen voor ze hun hart uitstorten. Wel zo prettig.

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha