By Alpha Nederland afd. communicatie |

Trailer: Mijn grootste avontuur

 

Begin je grootste avontuur op alphacursus.nl #TryAlpha

Heel Nederland welkom op Alpha

In 2016-2017 wordt voor het eerst een wereldwijde Alpha – Campagne gelanceerd. Het wordt de zichtbaarste, avontuurlijkste en grootste uitnodiging die we ooit hebben gedaan. In samenwerking met de wereldwijd bekende Britse avonturier Bear Grylls hoopt Alpha 1,5 miljard mensen over de hele wereld te bereiken. Daar hebben we jouw hulp bij nodig! Tijdens de Alpha – Campagne willen we, samen met heel veel Alpha-teams, in september 2016, januari 2017 en september 2017 heel Nederland uitnodigen voor Alpha.

Doe je mee aan een groot nieuw Alpha-avontuur? Lees hier hoe jij en je team mee kunnen doen!

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha