By Debora van der Wolf |

Kom naar de Alpha Nederland Tour

De Alpha Nederland Tour is bestemd voor teamleiders en teamleden van Alpha met enige ervaring. Het is een verdieping op de landelijke Alpha Nederland Training. De Alpha Nederland Tour is een unieke gelegenheid om teams uit jouw regio te ontmoeten en om verder getraind te worden. De teams wisselen ervaringen uit, nemen tijd voor aanbidding en krijgen op specifieke onderdelen aanvullende coaching vanuit Alpha Nederland. Een aanrader voor Alpha-teams uit iedere context. Kom naar de Tour-avond en laat jouw cursus bloeien!

Datum en locatie

  • 14 maart Zwolle
  • 16 maart Hoofddorp
  • 20 maart Nijmegen

Kijk op de evenementenpagina voor meer informatie en om aan te melden.

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha