By Debora van der Wolf |

Registreer je Alpha en bestel je materialen!

campagnematerialen.jpg

Het Alpha-seizoen is alweer van start! De campagne is losgebarsten en overal in Nederland zijn billboards en posters te zien. Voor de laatste keer is Bear Grylls dit jaar te zien op treinstations, snelwegen en kerken. Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

Registreer je Alpha
Door jouw Alpha te registreren op registratie.alphanederland.org, kunnen deelnemers jouw Alpha vinden én heb jij toegang tot enorm veel downloads. De Alpha Film Series, foto's voor jouw website en de Alpha Handleiding zijn hier bijvoorbeeld te vinden. 

Bestel je materialen bij de Alpha - Bookshop
Zonder materialen kom je niet ver. Op de Alpha - Bookshop worden alle producten verkocht die je nodig kunt hebben: werkboeken, het handboek van Alpha (Een kwestie van leven) en promotiematerialen. 

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha