Waarom Jezus? geven

waaromjezus stel.JPG

Aan wie wil jij het boekje ‘Waarom Jezus?’ geven?

Jim Carrey (acteur) vertelde laatst over zijn pad naar geluk: “Ik heb het idee van eeuwig geluk opgegeven. Ik geloof er niet meer in.” Niet alleen Jim Carrey vond geen geluk in zijn successen. Velen behaalden succes, maar het geluk waar ze naar streefden bleef uit.

Jezus zegt in Zijn Bergrede: Het echte geluk is voor mensen die weten dat ze God nodig hebben (Matteüs 5:3a, BGT). Geluk is niet te vinden in spullen, bezittingen of succes. Het is juist te vinden in relaties. Deze maand staan relaties centraal: met onze familie, onze vrienden, maar vooral met God.

Het is de maand dat we vieren dat God Zijn Zoon naar de aarde zond. Zo wilde God de relatie tussen de mens en Hemzelf herstellen. In die relatie vinden wij ons geluk. Wij zijn zelfs voor die relatie gemaakt! Maar er zijn mensen die Jezus nog niet kennen en dat geluk nog niet hebben gevonden.Zij weten niet waar ze moeten zoeken.

Juist met deze feestdagen staan mensen stil bij hun zoektocht naar geluk. Wil jij ze helpen in hun zoektocht? Aan wie kan jij dit boekje geven die Jezus nog niet kent? 
Bestel hier gratis het boekje!

Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha