Jouw Alpha online

Met meer dan twee miljard actieve social mediaprofielen wereldwijd, is deze campagne de grootste kans ooit om een enorm groot publiek te bereiken en megaveel impact te creëren. Zorg dat je klaar bent voor de nieuwe campagne door te kijken naar de social mediapagina’s van je kerk, vereniging en/of lokale Alpha. Voer een ‘schoonmaak’ uit door alle oude Alpha-content te verwijderen. Met name de content van Bear Grylls is belangrijk om te verwijderen, omdat Alpha geen toestemming heeft om die na 1 januari 2018 nog te gebruiken!


Hoe promoot je jouw Alpha online?

1. Download alle Alpha social mediamaterialen.

Wij plaatsen hier foto’s voor Twitter, Facebook en Instagram die je kunt gebruiken om je Alpha te promoten. Lees de social media-handleiding om helemaal up-to-dat te zijn! Lees ook de Brand Guidelines-brochure die daarbij staat, voordat je de foto’s gebruikt en wijzig de afbeeldingen niet.

2. Deel de details over jouw Alpha in tweets en posts.

Deel je startdatum, starttijd en locatie. Stuur je volgers naar alphacursus.nl voor meer algemene informatie over de inhoud van Alpha.

3. Neem deel aan de gesprekken op onze kanalen.

Deel je eigen hoogtepunten, foto’s en quotes op Twitter en Instagram door de hashtag Alpha te gebruiken. Moedig je Alpha-teamleden aan om Alpha op hun eigen social mediaprofielen te delen.

4. Houd contact met Alpha.

Zorg ervoor dat alle Alpha-teamleden Alpha volgen op Twitter, Facebook en Instagram zodat zij op de hoogte blijven van het laatste Alpha-nieuws en dat liefst ook liken of sharen.

 

 

Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha