Alpha - Campagne: reacties van de teams

Dick, Rotterdam:
“Het was een bemoediging voor ons eigen team om samen met vijftien Rotterdamse Alpha’s  inhoud te geven aan de campagne. Mooi om te zien dat de kerken in Alpha willen investeren. Samen gaven we ruim € 6000,- zodat we verdeeld over de stad 75 A0-posters konden plaatsen. Ook hebben we andere Alpha-teams beter leren kennen. We hebben van elkaar geleerd en hebben elkaar kunnen bemoedigen. Gaaf om samen met andere Alpha-teams een gebedsavond voor de stad Rotterdam te houden.” 

Taco, Hilversum:
“Ik vertelde laatst over Alpha op een christelijke bijeenkomst en de reacties waren overweldigend. De een had Alpha-posters zien hangen op het station en de ander vertelde dat de buren tot geloof waren gekomen op een Alpha. De verhalen bleven maar komen!” 

Marjolein, Zwolle:
“Het was positief om te zien dat kerken beter samen gingen werken door Alpha. Als een deelnemer op een bepaalde dag niet kon, wezen kerken deelnemers door naar andere Alpha’s in de buurt. Bemoedigend! Sommige deelnemers kwamen naar Alpha door al het promotiemateriaal dat ze zagen. Ze konden er bij wijze van spreken niet meer omheen en raakten overtuigd om een Alpha te volgen.”

Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha