Dat bid ik ook

 
josh-boot-177342-unsplash.jpg

“Onze gebeden kunnen ongemakkelijk zijn, onze pogingen zwak. Maar gelukkig komt de kracht van gebed van Degene die het gebed hoort en niet van degene die het gebed uitspreekt. Onze gebeden maken verschil.”

- Max Lucado

De kracht van gebed is van onschatbare waarde. Slechts een deel van de impact is zichtbaar voor ons als mensen. Maar ons gebed - hoe klein ook - heeft inwerking op de wereld die wij zien. Aan de andere kant beïnvloedt het juist ook de geestelijke werkelijkheid die we niet zien. Gebed van Gods kinderen is ‘krachtig en mist zijn uitwerking niet’ (Jakobus 5:16).

 

Gebedsbeweging voor relaties in Nederland

Om die reden vragen we jou om mee te bidden voor relaties in Nederland. Huwelijken, relaties en gezinnen staan in onze samenleving steeds meer en vaker onder druk. We willen met een gebedsbeweging geestelijk in de bres springen voor die relaties.

Hierbij mogen we ons laten inspireren door 1 Johannes 5:14: ‘Wij kunnen ons vol vertrouwen tot God wenden, in de zekerheid dat hij naar ons luistert als we hem iets vragen dat in overeenstemming is met zijn wil.’

God heeft gezonde, sterke en liefdevolle relaties op het oog.

Bid jij mee voor relaties in Nederland?

Meld je dan aan via onderstaand formulier. Op die manier:

  • sturen we je elke maand een e-mailnieuwsbrief met concrete dank- en gebedspunten;

  • houden we je daarin op de hoogte van de zichtbare uitwerkingen van het gebed in de wereld om ons heen;

  • weten we wie er met ons meebidt;

  • ontvang je een gratis ‘gebedsgadget’ die je helpt om te blijven bidden.

Ken jij nog een bidder met een hart voor relaties in Nederland? Deel dit bericht gerust en nodig hem of haar uit om mee te bidden.

* indicates required

Kies de manieren waarop je wilt horen van Alpha Nederland: via e-mail (zo kunt u de nieuwsbrief ontvangen) en via directe post (zo kun je de gebedsgadget ontvangen).

Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We gebruiken Mailchimp als marketingplatform. Door te klikken op 'Aanmelden', erken je dat je informatie wordt opgeslagen in Mailchimp voor verwerking.Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

 
 
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha