Tijd voor elkaar

Het is echt een term van nu: tijd voor elkaar. Maar stiekem was het al langer het credo van de Marriage Course: ‘maak tijd voor elkaar’. Zeven keer dineren, samen luisteren, in gesprek met elkaar en thuis verder met je huwelijkstijd.

Het is nu ook de naam van de Marriage Course-campagne die we als Alpha Nederland vanaf 2019 gaan voeren. Door middel van lokale initiatieven, een uitgebreid onderzoek naar relaties, online adverteren, video’s, posters, billboards en veel meer vertellen we Nederland dat het goed is om te werken aan je relatie. En wel door tijd voor elkaar te nemen.

 

'Tijd voor elkaar' blijkt sleutel voor gelukkige relaties

Dat blijkt uit onafhankelijk, representatief onderzoek onder 1.002 respondenten in een vaste relatie van minimaal één jaar. Lees het hele persbericht en bekijk de factsheet.


 

Meedoen met de campagne

In de Infobrochure vind je alle informatie die nodig is om mee te doen aan de campagne. Lees achtergrondinformatie, interviews met deelnemers, kerk- en cursusleiders en ontdek de planning van de campagne.

Wil je een exemplaar thuis ontvangen? Stuur ons dan een e-mail met je adresgegevens.


Bid jij dat ook?

Naast campagnevoeren willen we ook geestelijk aandacht geven aan relaties in Nederland. Met de gebedsbeweging ‘Dat bid ik ook’ krijg je niet alleen elke maand specifieke bid- en dankpunten met betrekking tot relaties in Nederland. Je krijgt ook een gratis gebedsgadget die je helpt om tijd voor gebed te maken.


Marriage Course campagneteam.jpg

Tijd voor updates

Volg de campagne op de voet met regelmatige updates van het campagneteam. Arnoud, Marleen, Dorine en Wouter praten je bij over inhoudelijke ontwikkelingen, ontmoetingen met partners en initiatiefnemers en andere opmerkelijke momenten in voorbereiding op en tijdens de campagne.


 

Wil je op de hoogte blijven van de Marriage Course en alles rondom de campagne? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

 
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha