Alpha bestaat al meer dan 20 jaar in Nederland. En het werkt. Al 300.000 mensen hebben het evangelie van Jezus Christus gehoord via Alpha. Daar zijn we heel blij mee.
Maar er wonen zeventien miljoen mensen in Nederland. Er is nog een land te winnen. Daarom is onze droom dat er in 2036 één miljoen mensen het evangelie van Jezus hebben gehoord via Alpha.

En om die droom mogelijk te maken zoeken wij Droomdragers die willen investeren in de droom van Alpha Nederland. Wil jij één van die Droomdragers zijn?

Alpha Nederland is een dynamische en groeiende organisatie die zich met hart en ziel inzet voor:

•           de evangelisatie van Nederland
•           de vitalisering van de kerk
•           de transformatie van de samenleving

Reacties van deelnemers van Alpha
“Ik kreeg ook een goede tip: Jason, met je vragen is niks mis, maar de vraagstukken waar generaties voor jou al duizenden jaren mee bezig zijn, gaan wij waarschijnlijk niet in negen weken oplossen. Probeer eerst eens te ontdekken wie Jezus is.”
| Jason, oud-deelnemer

“De woorden ‘nooit meer alleen’ raakten mij diep. Ik heb toen voor het eerst iets van God ervaren.” | José, oud-deelnemer

Financiële slagkracht
Ieder jaar worden we gezegend met voldoende middelen om ons werk te kunnen doen. Hiervoor gaan we risico’s uit de weg. We gaan alleen in op geboden kansen als we daar funding voor hebben. Wij zijn heel dankbaar voor wat we kunnen doen met het geld wat we ontvangen, maar meer financiële slagkracht behoort wel tot onze wensen. Algemene giften ten behoeve van ons werk zijn daarom van harte welkom.

IBAN: NL07RABO0372969585 t.n.v. Stichting Alpha-cursus Nederland

 

 

 

Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha