Alpha bestaat al meer dan 20 jaar in Nederland. En het werkt. Al 280.000 mensen hebben het evangelie van Jezus Christus gehoord via Alpha. Daar zijn we heel blij mee.
Maar er wonen zeventien miljoen mensen in Nederland. Er is nog een land te winnen. Daarom is onze droom dat er in 2036 één miljoen mensen het evangelie van Jezus hebben gehoord via Alpha.

En om die droom mogelijk te maken zoeken wij 200 Droomdragers die € 500,- willen investeren in de droom van Alpha Nederland. Wil jij één van die 200 Droomdragers zijn?

Quote van een van de Droomdragers die jou is voorgegaan:
"...Ik heb ook wel dit soort dromen! Lijkt me een safe investering, ik doe mee."

Wat gebeurt er met het geld?:

  1. Het werk van Alpha Nederland gaat om het veranderen van mensenlevens. We hebben onvoorstelbare veranderingen gezien, niet alleen bij individuele deelnemers aan Alpha, maar ook in huwelijken, families en kerkgemeenschappen. Mensen krijgen de kans om het goede nieuws over Jezus te horen en hun leven daar naar in te richten.
  2. Onze missie is de plaatselijke kerk te voorzien van eigentijdse en eenvoudig te gebruiken middelen om mensen bekend te maken met het christelijk geloof. We willen het gebruik van onze middelen zo makkelijk mogelijk maken en proberen deze voortdurend te laten aansluiten bij de veranderingen van de tijd.
  3. De middelen van Alpha Nederland (cursusmaterialen zoals werkboekjes, video's, trainingen en dergelijke) zijn voor iedereen. Ze overstijgen de grenzen tussen de verschillende kerken en wordt in een grote verscheidenheid aan contexten gegeven, zoals huiskamers, universiteiten, gevangenissen, kerken en jeugdgroepen.
  4. Jouw donatie aan Alpha Nederland heeft een groot rendement. De vele vrijwilligers (meer dan 2.000) die in hun lokale situatie onze middelen geven, ontvangen training van Alpha Nederland en gebruiken het materiaal dat wij ontwikkelen. Door hun inspanning wordt de impact van jouw donatie vermenigvuldigd.

    Kijk hier voor meer informatie

 

 

 

Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha