By Marit Smit |

Doe jij al mee met onze 'Adam campagne'?

Zoveel mogelijk jongeren de kans geven om Alpha – Youth te doen. Dat is het doel van de ‘Adam campagne’. Waarom jij hier ook aan mee moet doen leggen we graag aan je uit!

Hoe word ik gelukkig? Waarom leef ik eigenlijk? Het zijn vragen waar jongeren veel mee bezig zijn. Ook spiritualiteit in het algemeen staat hoog op hun agenda. Alpha – Youth is de perfecte plek om die vragen te stellen, maar dan moeten jongeren wel weten dat ze hier terecht kunnen!

En dat is waarom we de ‘Adam campagne’ willen starten. Wij geloven dat Alpha – Youth de plek is om jongeren over Jezus te vertellen. De plek waar ze hun vragen, hoe gek ook, mogen stellen. Maar daarvoor moeten jongeren wel weten dat we bestaan. De ‘Adam campagne’ is een grote, landelijke campagne om aandacht te vragen voor Alpha – Youth. We zullen aanwezig zijn op Facebook, Instagram, Youtube, websites, en nog veel meer! Kortom; jongeren in Nederland kunnen niet om ons heen!

Maar… Daarvoor hebben we jou ook nodig. Want zonder jouw team, en zonder jouw Alpha – Youth kunnen wij al die jongeren nergens naar toe sturen. Dus doe mee, registreer je Alpha – Youth en zorg ervoor dat zoveel mogelijk jongeren de kans krijgen om Jezus te leren kennen!

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha