By Marit Smit |

Stappenplan; hoe doe ik mee met de Adam campagne?

Van 10 tot 16 januari staat alles bij ons op kantoor in het teken van de Adam campagne! We gaan keihard ons best doen om zoveel mogelijk jongeren te bereiken en ze door te sturen naar jouw Alpha. Doe je mee?

Het enige wat jij hoeft te doen is wat je eigenlijk altijd al doet; een super Alpha – Youth geven. Om je te helpen bij het organiseren daarvan hebben we een mooie checklist voor je gemaakt. Print hem uit, en hang hem ergens op een plek waar je hem goed ziet. En dan is het een kwestie van afstrepen!

Checklist.png

Vind je het lastig om Alpha – Youth te organiseren? Of heb je al eerder dit jaar een cursus gegeven? Geen nood! Met deze praktische tips van Cynthia heb jij in no time je volgende Alpha – Youth gepland! 

Heb jij je Alpha - Youth al geregistreerd? En ga je mee doen met de Adam campagne?

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha