Evenementen-archive

Leiderschap Conferentie 2015

04/05/2015 09:00
Royal Albert Hall
Kensington Gore
London, SW7 2AP
United Kingdom

Leiderschap conferentie 4–5 mei 2015

De leiderschap conferentie, op maandag 4 en dinsdag 5 mei in de Royal Albert Hall in Londen, is twee dagen van worship, gebed en onderwijs. De conferentie wordt georganiseerd door Alpha International en HTB. We zouden het erg leuk vinden wanneer jij erbij bent. 

Alpha Global Week 2–6 mei 2015

Alpha Global Week 2015, inclusief de Leiderschap Conferentie, is de manier om  Alphaleiders met dezelfde passie voor evangelisatie van over de hele wereld te ontmoeten.

Deze week, dat elke twee jaar wordt georganiseerd, brengt mensen van over meer dan 70 landen en veel verschillende denominaties samen.

Map van de Royal Albert Hall

Click here to register

Alpha-trainingsdag 10 januari

10/01/2015 09:30
Houten

Op 10 januari 2015 biedt Alpha Nederland een trainingsdag aan voor iedereen die één van deze cursussen gaat geven: Alpha, Alpha - Youth, Alpha - Prisons en Alpha-Students.

Ook is er training voor de Marriage Course en de Premarriage Course. Voor meer informatie over die training verwijzen we je graag naar deze website.

Het mooiste van deze trainingsdag is de stimulans die ervan uitgaat. Het gevoel dat je onderdeel bent van een grote, wereldwijde beweging.
— Deelnemer

Trainingsdag

Een ontmoeting met Jezus? Dat gun je toch iedereen?! Je vrienden, buren, familie, kennissen, collega's en vul zelf maar in. En dat is precies wat Alpha wil doen. Een vrijblijvende kennismaking bieden met het christelijk geloof. Maar hoe geef je een goede Alpha?  Daar helpen we je graag bij door je te trainen. Tijdens deze training krijg je informatie over wat Alpha precies is, hoe het werkt en waarom het zo werkt. Je wordt o.a. toegerust in het leiden van een kleine groep, het houden van een inleiding en in het bidden voor anderen (ministry). Het wordt een dag vol afwisseling tussen theorie, voorbeelden en praktijk.
Natuurlijk nemen we ook tijd voor aanbidding, gebed en ontmoeting. Er is een boekentafel met alle materialen van de cursussen aanwezig.

Locatie & Tijd

De dag wordt in Houten gehouden. De exacte locatie ontvang je in een mail met de laatste informatie op de maandag voorafgaand aan de training.
De trainingsdag start om 9.30 uur en we eindigen voor 17.00 uur.

Kosten, betaling, annulering, etc.

Voor de Alpha-trainingsdag betaal je € 40,-, dat is inclusief een lunch. Als jouw aanmelding uiterlijk 28 december 2014 op ons kantoor aanwezig is geven we je € 5,- korting en betaal je slechts € 35,-.
Je kunt je aanmelden via de website tot en met 7 januari 2014. Daarna is aanmelden alleen nog mogelijk op de dag zelf - onder voorbehoud van voldoende ruimte. Voor aanmeldingen op de dag zelf hanteren we een administratietoeslag van € 10,- p.p., je betaalt dan € 50,-.
Om onduidelijkheid te voorkomen over reservering, betaling, annulering etc. hanteren we de volgende voorwaarden. Bij aanmelding ga je hiermee akkoord, dus lees ze goed door.
Lees eventueel ook deze antwoorden op veelgestelde vragen.

Korting

We vinden het belangrijk dat hele teams getraind worden. En om te stimuleren dat je met je hele team komt is elk 4e teamlid gratis! En elk achtste, twaalfde (etc.) persoon uit één Alpha-team dus ook! Deze actie is alleen geldig als je van Alpha-cursus Nederland een kortingscode hebt ontvangen. Om mee te doen met deze actie is het volgende van belang:
* Aanvragen van deze code kan tot en met 21 december 2014.
* Aanmelden met de kortingscode kan tot en met 28 december 2014.
Vraag hier je kortingscode aan.

Studenten kunnen € 10,- korting ontvangen. Deze actie is niet geldig i.c.m. bovenstaande. Lees hier meer.

Tot slot

Om je aan te melden klik je hieronder op de button 'meld je aan' (binnenkort mogelijk). Na je aanmelding ontvang je een automatische bevestigingsmail met de door jou ingevulde gegevens. Bewaar deze goed.
In de week voorafgaand aan de trainingsdag ontvang je van ons een e-mail met de laatste informatie met daarbij o.a. een routebeschrijving.

Nog vragen? Zie onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Aan het einde van deze trainingsdag ben je helemaal klaar en toegerust om een mooie cursus te gaan geven.
— Arnoud Drop, directeur Alpha Nederland

Run Alpha

21/11/2014 19:00
Holy Trinity Brompton
Brompton Rd
Londen
United Kingdom

Ga met ons mee naar de Run Alpha conferentie! Een nieuwe, interactieve trainingservaring om jou te helpen je vrienden te bereiken via Alpha.

  •  Ben jij tussen de 18 en 35 jaar?
  • Wil jij meebouwen aan het volgende hoofdstuk in het Alpha verhaal?

 Ga dan met ons mee naar de Run Alpha conferentie.

Je wordt geïnspireerd door leiders die op een vernieuwende en creatieve manier werken met Alpha. Met maar 1 doel: het uitnodigen van je vrienden voor de zoektocht van hun leven.

Geef je op voor de Run Alpha conferentie in Londen. 21-22 november in Londen.

Voor meer informatie mail naar runalpha@alpha-cursus.nl ovv Run Alpha conferentie.

 Conferentieprijs: +/- €35

(reis- en verblijfskosten niet inbegrepen)

Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha