67+ Alpha Gebedsfront

1w3vzv63j1i-wiebrig-krakau.jpg

We hebben jou als 67 plusser nodig!

Vanuit Alpha Nederland zijn we op zoek naar strijders die willen bidden voor het werk van Alpha. Wij ervaren dat we een bijzondere taak hebben om kerken in Nederland te helpen en toe te rusten. Daarom hebben we deze ambitieuze droom: 

"In 2036 hebben één miljoen mensen in Nederland het evangelie van Jezus Christus gehoord via Alpha."

Dit uitdagende plan kan Alpha Nederland niet alleen waarmaken. We hebben ondersteuning nodig van een sterk meelevend gebedsfront. 

Wij willen de oudere generaties uitdagen om van hun rotsvaste geloof te getuigen. Concreet willen we je vragen om te bidden voor Alpha, zoals Mozes samen met Aäron en Hur bad voor de strijdende Israëlieten op de berg (Exodus 17). Zo hielp Mozes Israël aan de overwinning in het gevecht tegen hun aartsvijanden: de Amelekieten. Hoe mooi zou het zijn als oudere generaties met opgeheven handen zo ook zouden bidden voor de jongere generaties terwijl zij 'strijden' voor God? 

Wat doet Alpha?

Alpha Nederland is een dynamische en groeiende organisatie die zich met hart en ziel inzet voor: ‘de evangelisatie van Nederland, de vitalisering van de kerk, de transformatie van de samenleving’. Samen met honderden kerken en groepen verwelkomen we jaarlijks ruim 15.000 mensen op onze cursussen. Inmiddels hebben ruim 250.000 mensen een Alpha gevolgd in Nederland. Internationaal zijn dat al 29 miljoen mensen.

Wat kan jij doen?

Meld je vandaag nog aan bij de 67+ Gebedsfront via het onderstaande formulier en ontvang wekelijks dank- en gebedspunten om voor te bidden. 

De 67+ gebedsclub wil zich richten tot de volgende ouderen:

  • De ouderen die geloven dat ouder worden niet is weggelegd voor watjes.

  • De ouderen die ook nu nog dienstbaar willen zijn in Gods Koninkrijk.

  • De ouderen die op hun leeftijd graag nog “vruchten dragen, die fris en groen zijn.” (Psalm 92:15)

  • De ouderen die Alpha met hun gebeden willen steunen op dezelfde manier als Mozes met Aäron en Hur op de berg de strijdende Israëlieten hielpen.

 
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha