Uitspraak van Kees Kraayenoord

Uitspraak van Kees Kraayenoord

We hopen dat Bible in One Year die je dagelijks per mail ontvangt je helpt met de Bijbel te lezen en in de groei van je geloof. 

Er zijn inmiddels meer dan 8000 mensen die dagelijks de mails met bijbelteksten ontvangen.  De reacties zijn heel positief. De deelnemers zijn erg enthousiast. Bible in One Year is een initiatief van Alpha Nederland.

Donate
Bible in One Year banner website.png

Alpha is 20 jaar actief in Nederland. Sinds 1996 zijn ruim 250.000 mensen via Alpha met het evangelie in aanraking gekomen. Het is hartverwarmend om de verhalen van mensen, zoals Chayenne te lezen, die door Jezus veranderd zijn. 

Wij zijn gedreven om mensen in contact te brengen met Jezus. Het gaat niet om een religie of regels van een geloof. Jezus zegt: “Ik ben de weg, de waarheid en het leven.” En dat is Hij voor mensen die de weg proberen te vinden in een wereld die verdwaald is. Voor hen die realiteitszin zoeken in de chaos. En Hij geeft inhoud aan de leegte in het leven. Die hoop mogen we doorgeven.

Als Bible in One Year jou helpt, wil jij dan overwegen om Alpha Nederland te bemoedigen met een gift? Daarmee kunnen we mensen bereiken met het evangelie van Jezus.

Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha