Kom je met ons lunchen?

alphanederland.org.png

Kom je met ons lunchen? Dinsdag 28 november organiseren wij een gratis lunch voor alle geïnteresseerden! Je bent vanaf 12.30 welkom in Driebergen. Let op: vol = vol. 

Vegetarisch of allergieën? Vul het hier in.

Waarom organiseren jullie dit?

Dinsdag 28 november is het #GivingTuesday, een dag waar wij extra dankbaar mogen zijn voor alles wat wij mogen ontvangen! Wij weten dat veel mensen hun tijd, inzet of geld geven aan Alpha Nederland. Daarom willen wij op deze dag graag iets teruggeven.

Wat is #GivingTuesday?

#GivingTuesday is een internationale dag waar mensen worden aangemoedigd om iets te geven, bijvoorbeeld geld aan een goed doel. Het is voortgekomen uit een reactie op Black Friday, een bekende dag in Amerika. Op deze dag starten veel mensen met hun kerstinkopen, aangezien alles in de aanbieding is. Meer informatie over #GivingTuesday vind je hier.

Waarom een lunch?

Bij Alpha houden we van eten. We houden nog meer van eten delen met anderen. Het is niet voor niks een van de drie aspecten bij Alpha! We gaan graag in gesprek met mensen en doen dat het liefst in een gezellige en informele sfeer.

Ik ben niet betrokken bij Alpha, mag ik ook komen?

Jazeker! Iedereen is welkom (vol = vol). Wij willen je graag ontmoeten en met je in gesprek gaan onder het genot van een lekkere lunch ;)

Mijn vraag staat er niet tussen, hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Stuur gerust een mail naar communicatie@alphanederland.org of bel ons op 0343 745 070.

Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha