Neem gratis iemand mee naar de Parenting Course-training

Heb jij het graag met anderen over opvoeden?
Geef dan een Parenting Course bij jou in de buurt.

Bouw mee aan sterke gezinnen in jouw omgeving. Met een Parenting Course breng je ouders in jouw buurt of kerk in gesprek over opvoeding.

Ontmoeting, herkenning en inspiratie staan centraal. De cursussen zijn geschikt voor iedere ouder, ongeacht burgerlijke staat, culturele achtergrond of levensovertuiging.

1200x512 Jente banner.png

Neem gratis iemand mee naar de training

Om ouders voor te bereiden op het leiden van een cursus, geven we speciale Parenting Course-trainingen tijdens de Alpha Nederland Training op 12 januari 2019. Als Jente-lezer mag jij gratis iemand meenemen naar deze training.

Kom samen ontdekken wat de Parenting Courses voor jouw buurt of kerk kan betekenen.

 

Bovenstaande knop brengt je naar het aanmeldformulier waar je je eigen gegevens en die van de gratis bezoeker invult. De betaling vindt plaats door middel van iDeal of PayPal. Je betaalt dan alleen de prijs van de trainingsdag voor jezelf.

 
 

Over de Parenting Courses

Er zijn twee Parenting Courses: een Parenting Children Course voor ouders van 0- tot en met 10-jarigen en een Parenting Teenagers Course (nieuw!) voor ouders van 11- tot en met 18-jarigen. Beide cursussen bestaan uit vijf thema’s die gaan over veiligheid, genegenheid, vrijheid, sociale vaardigheid en zelfstandigheid.

Over de Alpha Nederland Training

Tijdens de Alpha Nederland Training ontdek je wat de Parenting Courses inhouden en hoe die er in jouw context uit kunnen zien. We bespreken de inhoud en uitdagingen van het geven van de cursussen en gaan in op de mogelijkheden die de cursussen bieden aan jouw kerk of buurt.

Programma in het kort

  • Gezamenlijke dagopening

  • Opening & update Marriage and Parenting Courses

  • Workshop ‘Ken je Cursus’: proeven aan het concept en de inhoud en uitleg van alles wat er bij komt kijken als je de cursus geeft

  • Panelgesprek met ervaren cursusleiders: best practices aan het woord, inspirerende interactie en ruimte voor vragen

Voorwaarden actie en kosten

De kosten voor de Alpha Nederland Training (inclusief lunch, koffie en thee) voor deze actie zijn afhankelijk van het moment van aanmelden.

  • Vanaf 1 december 2018 betaal je € 17,50 (i.p.v. € 35,- voor 2 personen)

  • Vanaf 2 januari 2019 betaal je € 20,- (i.p.v. € 40,- voor 2 personen)

We hebben de tarieven zo laag mogelijk gehouden, om zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen deel te nemen. Kostendekkend zijn deze prijzen echter niet. Daarom houden we tijdens de training een collecte voor het werk van Alpha Nederland.

Om onduidelijkheden over je reservering te voorkomen, hanteren we deze voorwaarden, die gaan o.a. over je betaling en kosten bij annulering.

Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha