Geef Alpha door aan
volgende generaties

Fotoshoot_Alpha-133.jpg

Denkt u erover na om na te laten aan Alpha Nederland?

Alpha Nederland wil u graag adviseren en begeleiden in de wijze waarop u mogelijk (een deel van) uw nalatenschap aan Alpha kunt schenken. Dat kan wat ons betreft niet zorgvuldig genoeg. Wij kiezen bewust voor een zo persoonlijk mogelijke benadering van een nalatenschap.

Om u van dienst te zijn hebben wij op het gebied van nalatenschap en testament alle mogelijkheden en te nemen stappen op een rij gezet. Interesse? Vraag meer informatie aan via het formulier onderaan de pagina. Wij sturen u dan een brochure met daarin alle informatie, en wat wij daarbij voor u kunnen betekenen. Indien gewenst kunnen wij u van eerste kennismakingsgesprek tot en met notaris begeleiden.

Natuurlijk kunt u – naast schriftelijke informatie – ook een vrijblijvend, oriënterend gesprek aanvragen. Wij zijn natuurlijk bereid om u te bezoeken, maak daarom gerust een afspraak met een van onze medewerkers via 0343 - 74 50 70 of via info@alphanederland.org.

Ik laat na

Cees van de Kerk heeft veel te danken aan Alpha. De cursus heeft zijn ogen geopend. Hierom heeft hij Alpha Nederland opgenomen in zijn testament.

“Ik heb gezien hoe de levens van mensen om mij heen veranderd zijn door het evangelie van Jezus Christus te horen op Alpha.”

Over Alpha Nederland

Alpha Nederland zet zich met hart en ziel in voor de evangelisatie van Nederland, de vitalisering van de kerk en de transformatie van de samenleving. Samen met honderden kerken verwelkomt Alpha Nederland jaarlijks ruim 15.000 mensen op Alpha’s en Marriage en Parenting Courses. Kijk voor meer informatie op alphanederland.org/organisatie.

Wilt u meer informatie over nalatenschappen?

U bent van harte welkom voor een kop koffie en een gesprek op ons kantoor in Driebergen.
Voor meer informatie u kunt vrijblijvend contact met ons opnemen per mail (info@alphanederland.org), telefoon (0343 - 74 50 70) of het formulier hieronder.

 
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha