Bedankt voor je flitsende support

De actie om op donderdag 1 september 2016 om 9.00 uur 's ochtends in één klap een enorm publiek te bereiken op social media met de boodschap en het filmpje van Bear Grylls en met #TryAlpha is een groot succes geworden. Bedankt voor je support aan onze Thunderclap! In Nederland hebben ruim 710.000 mensen deze boodschap op hun timeline kunnen zien:

Bereik

Omdat we deze Thunderclap wereldwijd hebben gedaan, is het totale bereik nog veel groter. Naast Alpha Nederland en Alpha International hebben nog zeker zes andere Alpha-landen en -regio's meegedaan. Samen bereiken we met deze actie naar schatting ruim 2,3 miljoen mensen op social media met #TryAlpha en het verhaal van Bear Grylls. En dat kunnen er nog veel meer worden. Want vanaf vandaag zullen er ook nog veel mensen zijn die een tweet of Facebookbericht over de campagne gaan delen met hun contacten.

De wereldwijde Alpha – Campagne is van start gegaan. Honderden Alpha-teams in ons land werken samen om zoveel mogelijk mensen uit te nodigen voor Alpha, waar ze kennis kunnen maken met het christelijk geloof.

Machtiging intrekken kan, maar hoeft niet

Heb je meegedaan aan onze Thunderclap? De machtiging die je Thunderclap gegeven hebt om namens jou het bericht over Bear Grylls te versturen is eenmalig. Je hoeft verder niets in te stellen of ongedaan te maken. Maar mocht je dat toch willen doen, dan leggen we hier uit hoe dat in zijn werk gaat (we gaan er vanuit dat je op een desktopcomputer werkt) :

Twitter

  1. Zorg dat je bent ingelogd op twitter.com
  2. Ga naar https://twitter.com/settings/applications, hier zie je een overzicht van de apps die toegang hebben tot jouw Twitteraccount
  3. Zoek naar 'Thunderclap' en klik op 'Toegang intrekken'

Facebook

  1. Zorg dat je bent ingelogd op facebook.com
  2. Klik op het driehoekje rechtsboven en ga naar 'Instellingen'
  3. Klik in het menu in de linkerkolom op 'Apps' 
  4. Zoek naar 'Thunderclap' en klik op het kruisje dat verschijnt als je er met de muis boven hangt

Resultaten

Bekijk hier de resulaten van onze Thunderclap:
https://www.thunderclap.it/projects/46060-bekijk-bear-grylls-verhaal

 

Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha