By Wouter ter Keurs |

Van droom delen tot droomdrager

20 september 2017 - Dorine

Yes! We gaan een landelijke campagne op poten zetten voor de Marriage Course. Vandaag hadden we een gesprek met iemand die onze droom deelt: toegewijde relaties positief onder de aandacht te brengen. Deze zogenaamde [droomdrager](https://www.alphanederland.org/droomdrager) wil een grote, financiële aanzet geven om een speciale Marriage Course-campagne mogelijk te maken.

 De ontmoeting met de droomdrager was een feest van herkenning: van de gezamenlijke afkeer van SecondLove tot het enthousiasme voor een positief geluid over langdurige relaties in onze samenleving. We delen allemaal het verlangen om stellen in Nederland te inspireren in hun relatie.

Bij Alpha Nederland hebben we geleerd dat een landelijke campagne veel voorbereiding en mankracht vraagt, kijk maar naar de campagne met Discovery-avonturier Bear Grylls. Jammer genoeg kunnen we niet gelijk aan de slag. Daarnaast start morgen mijn zwangerschapsverlof en heb ik dus even wat anders aan mijn hoofd. Best een frustrerend moment om ertussenuit te gaan, maar het is mega inspirerend om hier na mijn verlof mee aan de slag te mogen!

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha