By Wouter ter Keurs |

Pitch it perfect

6 december 2018 - Dorine

Op Landgoed Kraayenbeek, hier achter het Alpha-kantoor, liepen vanmorgen een tiental betrokken Marriage-Course-experts door de regen. Cursusleiders, marketeers en teamgenoten ontmoetten elkaar om te luisteren en kijken naar wat Lucas had gemaakt.

Het is gaaf om te merken dat het idee van de ‘Marriage Course-beloften’, zoals we dat in Kampen hadden bedacht, aanslaat bij iedereen. Lucas heeft er wat moois van gemaakt en de ideeën die al anderhalf jaar vluchtig voorbijschieten, krijgen visueel vorm.

Maar er blijft een dilemma over waar we nog niet uitkomen. We kunnen het niet eens worden over het ‘refrein’ van de campagne. Dat wordt namelijk niet alleen de pay-off of de slogan, maar ook de url.

Wat moeten we onderaan posters en andere uitingen zetten? Moet het iets zijn dat onze waarden verwoord of juist een meer clickbait-achtige en verwonderende url? Daar slapen we met z’n allen nog maar een nachtje over.

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha