By Wouter ter Keurs |

Brainstormen tijdens regiomeetings

4 maart 2018 - Dorine

Terug op kantoor, maar daar gaan we de campagne niet bedenken. Om een idee voor de campagne te bedenken, gaan we in gesprek met de cursusleiders. We zijn namelijk op zoek naar een campagne die aansluit bij de mensen waar we campagne voor voeren: stellen in Nederland.

 

Als Alpha Nederland is het onze missie om de lokale kerk te ondersteunen, dus is het belangrijk om te weten hoe cursusleiders denken over zo’n campagne als deze. Zij hebben uiteindelijk direct contact met de deelnemers en kunnen ideeën putten uit die ontmoetingen.

Dit voorjaar staan er flink wat regiomeetings in mijn agenda. Tijdens regiomeetings ontmoet ik cursusleiders uit -je raadt het al- een bepaalde regio. Soms train ik hen op een bepaald thema of naar aanleiding van een specifieke vraag.

Het zijn voor mij uitgelezen momenten om Marriage Course-cursusleiders bij te praten en om samen te brainstormen over mogelijkheden voor de campagne, zoals:

  • Wat zou een goede boodschap zijn?

  • Hoe zou een campagne eruit kunnen zien?

  • Hoe kunnen we rond zo’n campagne de krachten bundelen?

 Nu druk met het organiseren van de meetings en het uitnodigen van de cursusleiders. Ik ben benieuwd!

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha