By Wouter ter Keurs |

Daar is 'ie dan!

2 juli 2018 - Dorine en Wouter

Het is feest: vandaag start Wouter als medewerker communicatie en marketing op de afdeling! Wouter is heel enthousiast en creatief en heeft veel vaardigheden die we zeer goed kunnen gebruiken. Weet je wat, anders stelt hij zichzelf gewoon even voor.

“Ja, nou, ik ben dus Wouter, aangenaam. Toen ik een paar weken geleden door Dorine werd gebeld of ik interesse had om bij Alpha Nederland te solliciteren, was ik wel even verbaasd. Ik was niet direct op zoek naar een nieuwe baan, maar toen ik de vacature zag, was ik eigenlijk verkocht.”

“Qua werk bevat de functie veel van de werkzaamheden waar ik van houd: social media, communicatiewerkzaamheden, tekst redigeren, soms wat vormgeving; echt mijn pakkie aan. Het mooie is, inhoudelijk gaat het precies over waar mijn hart naar uitgaat: relaties, familie en onderwijs daarover.”

“Ik heb zin om aan de slag te gaan! De komende weken staat voor mij in het teken van inlezen, inwerken, kennismaken met de organisatie en de mensen binnen de organisatie, ookwel collega’s genoemd. We gaan het meemaken! Vanaf vandaag houden we deze blog trouwens samen bij.”

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha