By Wouter ter Keurs |

Uit de huwelijksbubbel

5 juli 2018 – Dorine

We zitten een beetje, nee, best wel in een bubbel als het gaat over de Marriage Course-campagne. Die bubbel heet ‘christelijk Nederland’. Om ervoor te zorgen dat de campagne aansluit bij stellen zowel binnen als buiten die bubbel, en om te proberen een concept neer te zetten dat écht ‘out of the box’ is, zoeken we een creatief communicatiebureau dat ons kan helpen bij de ontwikkeling van de campagne.

Vandaag gaat de briefing (of: opdracht) eruit naar enkele communicatiebureaus met de uitnodiging eens kennis te maken en van gedachten te wisselen. Zo hopen we aan diverse bureaus ‘te proeven’ en te merken welk bureau het best bij ons past.

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha