By Wouter ter Keurs |

Online campagnevoeren met Tijdvoorelkaar.nl

17 januari 2019 - Wouter

Wat zit Wilbert mooi in Haarlem! Onze onlinemarketingspecialist Wilbert Phillipo helpt Alpha Nederland nu al enkele jaren in de overweldigende wereld van online adverteren en marketing. Hij is nauw betrokken bij de Alpha-campagnes die elk jaar terugkomen. We kunnen zijn expertise en mankracht van zijn bedrijf InfoTrade goed gebruiken bij de Marriage Course-campagne. Daarom zijn we op bezoek bij InfoTrade in Haarlem om in een vroeg stadium te inventariseren waar een goede online campagne aan moet voldoen.

Wilbert is een vakman met een hart dat niet alleen sneller klopt voor marketing, maar ook voor goede relaties. Mede dankzij zijn argumentatie kiezen we ervoor om met de slogan/pay-off/refrein/url ‘Tijd voor elkaar’ door te gaan. (Dat had nogal wat voeten in de aarde, zoals je eerder kon lezen. Nog die morgen hadden we toch voor het alternatief willen kiezen, maar ‘Tijd voor elkaar’ is verreweg het meest veelzijdig, gelaagd en breed inzetbaar.

Twee golven

Inhoudelijk zal de campagne in 2019 en begin 2020 uit twee ‘golven’ bestaan. Golf 1 vindt plaats in augustus en september en daarin ondersteunen we lokale initiatieven, ook online. Golf 2 wordt de ‘grote, landelijke klapper’ met ook veel online campagnevoeren. Wilbert praatte ons bij over tactieken, budgetten en video, want van die laatste gaan we meerdere maken dit jaar ter promotie.

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha