By Alpha Nederland |

Download de gratis Youth Film Series!

Nodig een generatie uit om meer te ontdekken over het leven, God en geloven!

Alpha Youth Film Series

In twaalf afleveringen ontdek je meer over de basis van het Christelijk geloof. De series zijn gefilmd in Vancouver, Londen, Parijs en Jeruzalem. Alpha heeft al 24 miljoen mensen bereikt. Nu is het tijd voor een nieuwe generatie.

Ga lekker eten, bekijk de films en praat erover.

Het is gratis. Dus waar wacht je nog op?

'De nieuwe Alpha Youth Film Series is een van de beste middelen die ik in jaren heb gezien. Briljante inhoud, met veel expertise geproduceerd, het is toegankelijk, duidelijk, grappig en ook diepzinnig. Ik kan het je niet genoeg aanraden als een prachtig product om jonge mensen te bereiken met het evangelie.'

Mike Pilavachi

FAQ
Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha