By Alpha Nederland |

Ik laat na: "Levens om mij heen zijn veranderd door Alpha."

Foto+Cees.jpg

Ik laat na

Cees van de Kerk heeft veel te danken aan Alpha. De cursus heeft zijn ogen geopend. Hierom heeft hij Alpha Nederland opgenomen in zijn testament.

“Enkele jaren geleden wilde ik een testament opmaken. Ik had altijd bedacht dat ik mijn geld, mijn huis en alle andere spullen na zou laten aan mijn kinderen. Laatst begon ik hierover te twijfelen. Mijn kinderen hebben het goed en komen niets tekort. In mijn hoofd speelde de vraag: ‘Kan ik met een deel van mijn geld en bezit misschien iets betekenen voor anderen? Voor nieuwe generaties?’ Toen kwam ik op het idee om Alpha Nederland in mijn testament op te nemen.

Waarom Alpha Nederland?

Ik heb gezien hoe de levens van mensen om mij heen veranderd zijn door het evangelie van Jezus Christus te horen op Alpha. De cursus heeft hun ogen geopend; ze hebben de onvoorwaardelijke liefde van God leren kennen. Ik heb gezien hoe gezinsrelaties zijn hersteld en hoe kerken zijn opgebloeid door de cursussen van Alpha Nederland.

Nu mag Alpha Nederland meedelen in wat ik in mijn leven aan geld en bezit heb mogen ontvangen. En na mijn overlijden blijf ik, door hun werk, getuigen van wat ik echt belangrijk vind. Best een mooie gedachte. Zo laat ik écht wat achter!”

Meer weten over nalaten? Klik dan op de knop hieronder.

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha