By Alpha Nederland afd. communicatie |

Uitnodigingschallenge

71d4a6c5-4e19-4656-9207-8331e858d66a.png

Stel je voor... je hele kerk is in beweging om mensen uit te nodigen voor Alpha, Marriage of Parenting Course. Ontzettend veel mensen leren Gods liefde kennen, versterken hun relaties en hun gezinnen. Zou dat niet fantastisch zijn?
 
Die ene uitnodiging voor een Alpha, Marriage of Parenting Course kan al het verschil maken in een leven. Maar we horen vaak terug dat mensen het spannend vinden om iemand uit te nodigen. We willen hier graag in helpen. Zo is de uitnodigingschallenge ontstaan.

Met een paar tips, tricks en nieuwe materialen helpen we om in de weken voorafgaand aan jouw cursus op een positieve en feestelijke manier bezig te zijn met het uitnodigen voor Alpha, Marriage of Parenting Course. We helpen jou om je kerk in beweging te krijgen om mensen uit te nodigen door:

  • Nieuwe video's met je te delen over het belang van uitnodigen voor Alpha (tof om te laten zien in je kerkdienst!).

  • Je te helpen om gebed te mobiliseren in je kerk rondom het uitnodigen (met een vernieuwd gebedskaartje!).

  • Nieuwe Alpha-verhalen met je te delen.

  • Je te helpen om zichtbaar te maken hoeveel mensen jullie als kerk deze keer voor Alpha, een Marriage Course of de Parenting Course weten uit te nodigen.


Hoe kun je meedoen?

  • Bestel de nieuwe vlaggetjes voor je Alpha, Marriage of Parenting Course. Hang elke keer dat er iemand is uitgenodigd een vlaggetje op om het te vieren. Zo wordt uitnodigen echt een feestje in je kerk!

  • Bestel de nieuwe gebedskaartjes en enthousiasmeer je kerk of parochie om te bidden voor die ene vriend, buur of collega die zij willen uitnodigen.

  • Geef je een Alpha? Meld je dan aan voor de uitnodigingschallenge en ontvang in een paar mailtjes alles wat je nodig hebt om je kerk of parochie te enthousiasmeren om mensen uit te nodigen voor Alpha.

Wil jij meer deelnemers op jouw Alpha? Meld je dan aan voor de uitnodigingschallenge!


Bekijk hier alvast de nieuwe video om het belang van uitnodigen onder de aandacht te brengen in jouw kerk.

Of bestel nu alvast de vernieuwde gebedskaartjes en vlaggetjes voor Alpha, de Marriage Courses of de Parenting Courses!

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha