By Michelle Tuk |

Vacature creatief schrijver (stage)

Stagiair+redacteur.jpg

Voor onze afdeling Alpha - Youth zoeken wij een:

Creatief schrijver (stage)

De stage

Als stagiair ga je meehelpen om jongeren online te prikkelen om over de belangrijke levensvragen te gaan nadenken! Bijvoorbeeld: is er meer tussen hemel en aarde? Wie is Jezus? Dit doe je door jouw eigen persoonlijke verhalen te vertellen via blogs op de website. Daarnaast ga je meedraaien in lopende, toffe projecten en mag je zelf projecten opzetten en organiseren. Jij krijgt alle ruimte om met jouw creativiteit manieren te verzinnen om deze doelgroep op een unieke manier te bereiken.

Kerntaken zijn:

  • Korte en lange verhalen schrijven

  • Verhalen wegzetten op social media

  • Beelden maken, zoeken & bewerken (foto en/of video)

  • Nieuwe ideeën/projecten bedenken om de doelgroep te betrekken

  • Projecten uitwerken en organiseren

De organisatie

Alpha! Je kent het vast wel! (Zo niet, lees je dan goed in op onze website.) Hopelijk heb je het ook al eens geprobeerd. De motor van deze organisatie zit gevestigd in Driebergen en we zijn onderdeel van een wereldwijde beweging. Jaarlijks bereiken we ruim 15.000 mensen in Nederland met onze cursussen, maar ons doel is om in 2036 één miljoen mensen te bereiken met het evangelie via Alpha. We geloven dat er nog veel meer mogelijk is en daar mag jij onderdeel van uitmaken!

Profiel

Je kunt creatief schrijven en je hebt ervaring met bloggen. Je weet wat werkt op social media en je komt graag met initiatieven, gekke ideeën of spontane acties. Zelfstandig werken vind je fijn, maar je bent ook een teamplayer. Je bent nieuwsgierig, kan goed plannen en je hebt oog voor mooie beelden. Tot slot een absolute must: je hebt zin om te schrijven voor onze jonge doelgroep: veertien- tot twintig-jarigen! En je kan je inleven in wat er speelt binnen deze leeftijdsgroep.

Ons aanbod

We bieden je een leuke en uitdagende stage binnen een inspirerende organisatie. Je komt te werken op een heel leuke afdeling in een gedreven team met hart voor jongeren. Daar krijg je een van de beste werkplekken op kantoor, met een computer met de juiste tools. Daarnaast krijg je ook een goede camera in handen. Je wordt begeleid door deskundigen met ervaring. Voor deze stage ontvang je naast onkostenvergoeding een (kleine) stagevergoeding.

Meer informatie

Bel 0343 - 74 50 70 of mail marjolein@alphanederland.org
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageren
Heb je interesse? Stuur jouw motivatiebrief en cv aan Marjolein van Dijk: marjolein@alphanederland.org of bel 0343 745 070.

Laat ons voor 10 mei weten waarom jij de persoon bent die we zoeken.

 

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha