By Michelle Tuk |

Vacature freelance vormgever (4-8 uur)

christin-hume-505826-unsplash.jpg

Voor onze organisatie zoeken wij een:

Freelance vormgever (4-8 uur per week)

De organisatie

Alpha Nederland is een dynamische en groeiende organisatie die zich met hart en ziel inzet voor: de evangelisatie van Nederland, de vitalisering van de kerk en de transformatie van de samenleving. Dat doen we onder meer door het uitgeven van Alpha, de Marriage en Parenting Courses, de Prayer Course en Bible in One Year.

De functie

Als freelance vormgever houd je je bezig met de vormgeving van onze cursus- en promotiematerialen. Binnen deze functie vallen de volgende werkzaamheden:

·       Vormgeven cursuswerkboeken en -handleidingen

·       Ontwikkelen promotie- en corporate materialen zoals folders, posters, en magazines

·       Vormgeven online banners en advertenties

·       Meedenken over online en offline cursus- en promotiemiddelen

·       Drukwerkbegeleiding 

Jouw profiel

Wij zoeken een creatieve aanpakker die heel vaardig is in het vormgeven van verschillende materialen. Je hebt een relevante opleiding afgerond en je hebt een aantal jaar ervaring op de genoemde functiegebieden. Je kunt uitstekend zelfstandig werken (zowel vanuit huis als op ons kantoor) en werkt ook graag samen. Oog voor detail, nauwkeurig werken en creativiteit behoren tot je basisvaardigheden. Natuurlijk ben je ook flexibel, stressbestendig, kun je snel schakelen en vind je het leuk om actief mee te denken. Je hebt ruime ervaring met Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator en drukwerkbegeleiding. Bij voorkeur kun je het werk voor Alpha Nederland spreiden over drie werkdagen. Je bent een overtuigd christen, van harte meelevend met de kerk of gemeente waartoe je behoort en bij voorkeur heb je echt iets met Alpha en/of de Marriage en Parenting Courses. Je bent bereid je voor langere tijd te committeren aan Alpha Nederland.

Ons aanbod

Werken voor Alpha Nederland betekent samen met andere professionals je talenten inzetten. Je komt te werken in een informele en professionele organisatie. De opdrachten die je krijgt, zijn divers. We gaan graag voor langere tijd een commitment met je aan.  

Meer informatie

Bel 0343 - 74 50 70 of mail info@alphanederland.org.  

Direct solliciteren?

Stuur jouw motivatiebrief, cv en portfolio aan Marleen van der Hoeven. Dit kan per mail o.v.v. ‘Freelance vormgever’.

Laat ons uiterlijk 23 maart weten waarom jij de persoon bent die we zoeken.

 

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha