By Michelle Tuk |

Vacature videograaf (stage)

Stagiair+videograaf.jpg

Voor onze afdeling Alpha - Youth zoeken wij een:

Videograaf (stage)

Alpha - Youth ontwikkelt een online community voor jongeren die nieuwsgierig zijn naar het christelijk geloof. Voor onze website en social media zijn we op zoek naar een enthousiaste, jonge filmproducent die zin heeft in een uitdaging! Het gaat om de periode van september tot en met januari.

De stage

Als stagiair ga je meewerken aan video’s die jongeren prikkelen om over belangrijke levensvragen na te gaan denken. Bijvoorbeeld: is er meer tussen hemel en aarde? Wie is Jezus? Dit doe je door middel van het verfilmen van o.a. persoonlijke verhalen in een authentieke, verfrissende stijl. Daarnaast willen we ook graag de Alpha - Youth leiders helpen. Daarom zijn er video’s nodig die hen helpen om een Alpha - Youth op te zetten en te organiseren. Jij krijgt hierin alle ruimte om met jouw creativiteit manieren te verzinnen om deze doelgroepen op een unieke manier te bereiken.

Kerntaken zijn:

  • Meedenken in het filmproces, van begin tot eind

  • Goede ideeën genereren

  • Opstellen draaiboek

  • Produceren van krachtige video’s

  • Interviewen

  • Beelden editen

  • Video’s publiceren op social media en de website

Wie zijn wij eigenlijk?

Alpha! Je kent het vast wel! (Zo niet, lees je dan goed in op onze website.) Hopelijk heb je het ook al eens geprobeerd. De motor van deze organisatie zit gevestigd in Driebergen en we zijn onderdeel van een wereldwijde beweging. Jaarlijks bereiken we ruim 15.000 mensen in Nederland met onze cursussen, maar ons doel is om in 2036 één miljoen mensen te bereiken met het evangelie via Alpha. We geloven dat er nog veel meer mogelijk is en daar mag jij onderdeel van uitmaken!

Profiel

Je hebt ervaring met filmen en kan korte video’s maken die onderdeel zijn van een groter geheel (serie). In een interview weet je tot de kern van het verhaal te komen en achteraf weet je welke quotes het beste waren. Bij het editen denk je na over het gehele project en kun je aanvoelen hoe je de kijker vanaf seconde één weet te boeien en vast te houden. Je bent een doorzetter en vindt het prettig om na de opstartperiode ook zelfstandig te werken. Daarnaast durf je goed om hulp vragen. Tot slot een absolute must: je hebt zin om mooie video’s te maken voor onze jonge doelgroep: veertien- tot twintigjarigen!

Ons aanbod

We bieden je een leuke en uitdagende stage binnen een inspirerende organisatie. Je komt te werken op een heel leuke afdeling in een gedreven team met hart voor jongeren. Daar krijg je een van de beste werkplekken op kantoor, met een computer met de juiste tools om een video te maken, zoals Final Cut Pro. Daarnaast krijg je natuurlijk ook een goede camera in handen. Je wordt begeleid door deskundigen met ervaring. Voor deze stage ontvang je naast onkostenvergoeding een (kleine) stagevergoeding.

Meer informatie

Bel 0343 - 74 50 70 of mail marjolein@alphanederland.org
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageren
Heb je interesse? Stuur jouw motivatiebrief en cv aan Marjolein van Dijk: marjolein@alphanederland.org of bel 0343 745 070.

Laat ons voor 10 mei weten waarom jij de persoon bent die we zoeken.

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha