Vragenlijst Alpha Nederland
Nalatenschappen

rawpixel-602144-unsplash.jpg
Steeds meer mensen geven (een deel van) hun nalatenschap weg aan een goed doel. Alpha Nederland wil haar achterban benaderen met de vraag of zij bereid zijn Alpha Nederland in hun testament op te nemen. Vindt u dit een goede zaak?
Hieronder staan enkele manieren waarop wij onze achterban kunnen benaderen. Wilt u de manier die u zelf het prettigst zou vinden aankruisen?
Als Alpha Nederland inderdaad een beleid rondom nalatenschappen gaat opzetten, zou u dan zelf een brochure of folder met informatie over nalaten aan Alpha Nederland willen ontvangen?
Als Alpha Nederland een informatiebijeenkomst over nalatenschappen gaat opzetten, zou u dan interesse hebben om die bijeenkomst te bezoeken?
In deze vragenlijst en in de begeleidende brief hebben wij ervoor gekozen om de geadresseerde met ‘u’ aan te spreken. Normaliter benaderen wij onze achterban altijd als ‘Vrienden van Alpha Nederland’ en gebruiken wij ‘jij’. Hoe zou u benaderd willen worden?
Stel dat u een brief van Alpha Nederland ontvangt waarin wordt aangeboden om bij u thuis een persoonlijk gesprek te hebben over nalatenschap, zou u daar positief op reageren?
Mocht u naar aanleiding van deze brief een keer willen doorpraten met een van onze medewerkers, laat het ons gerust weten door hieronder een van de opties aan te kruisen! We maken dan graag een afspraak met u.
 
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha