Van harte welkom!
Op 26 juni organiseren wij een Alpha Nederland Tuinfeest, waar wij alle Vrienden van Alpha Nederland graag uitnodigen. Voor deze avond hebben we een mooi programma met o.a. schrijver, spreker en adviseur Joël Aerts, een heerlijke barbecue en tijd voor aanbidding en gebed.

Programma
Naast Joëls inspirerende woorden over leiderschap, willen we je deze bijeenkomst graag bijpraten over het werk van Alpha Nederland. Zo zullen we bijvoorbeeld de resultaten presenteren van het impactonderzoek dat in samenwerking met de Christelijke Hogeschool Ede is uitgevoerd. We willen ook de tijd nemen om God te danken voor wat Hij doet door het werk van Alpha Nederland, maar ook voor wat Hij doet in onze eigen levens.


Het afgelopen jaar is er onderzoek gedaan naar de ervaringen met Alpha-deelnemers. Zo blijkt dat 92% van de deelnemers Alpha als een positieve invloed te ervaren op hun geloofsleven. Bijna 66% van de deelnemers geeft aan tijdens Alpha de liefde van Jezus te ervaren. Tijdens het Alpha Nederland Tuinfeest willen we graag deze en meer resultaten met je delen en je meer vertellen over de impact die Alpha maakt.


Joël Aerts
Joël zal ons deze avond inspireren rondom het thema leiderschap, wat hij verder uitdiept in zijn onlangs uitgekomen boek Ontwikkel je leiderschap (#4 op Managementboek). Joël Aerts schreef eerder samen met Ben Tiggelaar de bestseller MBA in één dag – het boek. Op deze avond krijg je een exemplaar van Ontwikkel je leiderschap cadeau!

Praktische informatie
Datum: dinsdag 26 juni 2018
Locatie: Alpha Nederland, Hoofdstraat 51a, Driebergen
Tijd: het programma start om 18.00 (incl. barbecue) en het duurt uiterlijk tot 22.00. Na afloop is er nog gelegenheid voor een borrel

Kom niet alleen, neem een introducé mee!
Voel je vrij om mensen uit je netwerk mee te nemen, van wie je weet dat zij een hart hebben voor evangelisatie en de kerk in Nederland. Wij breiden graag ons netwerk met Vrienden van Alpha Nederland uit! Meld je vandaag nog aan via onderstaande button.

 

 

‘Let’s light up the fire!’
 

Tuinfeest bij Alpha Nederland met o.a. schrijver, spreker en adviseur Joël Aerts

26 juni 2018 | 18:00

Alpha Nederland | Driebergen

 26 juni tuinfeest voor de Vrienden van Alpha Nederland

26 juni tuinfeest voor de Vrienden van Alpha Nederland

Joël Aerts
 
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha