#Durfteleiden

Jonge leiders zijn de sleutel tot het bereiken van een nieuwe generatie jongeren. #Durfteleiden laat jonge leiders in tien bijeenkomsten groeien in leiderschap en daagt hen uit om zelf de volgende Alpha - Youth te leiden. 

Info en bestellen

  1. Bestel de Alpha - Youth handleiding voor leiders (als je die nog niet hebt)
  2. Bestel #Durfteleiden
  3. Registreer je cursus
  4. Kom naar een Alpha - Youth trainingsdag
  5. Ga van start!

Authentieke leiders

#Durfteleiden zit boordevol aansprekende studies over karaktereigenschappen van Bijbelse leiders. Daarnaast zorgen gespreksvragen en leiderschapstesten voor reflectiemomenten in de kleine groep. Door #Durfteleiden ontdekken jongeren wie ze zelf zijn en leren ze om authentieke leiders naar Gods' hart te worden. Karakter- en competentieontwikkeling staan centraal in #Durfteleiden.

Doelgroep

#Durfteleiden is gericht op potentiële jonge leiders vanaf 16 jaar. Het materiaal is met name geschikt voor kleine groepen jongeren (drie jongeren per leider of jongerenwerker). #Durfteleiden laat jonge leiders groeien in karakter en leiderscompetenties. Jongeren worden daarnaast uitgedaagd om hun leiderschap in praktijk te brengen door het leiden van een Youth Alpha.

Compleet

#Durfteleiden bevat 21 bijeenkomsten die samen een jaarlijn vormen. De bijeenkomsten vallen uiteen in 10 reguliere bijeenkomsten, 10 bijeenkomsten waarin de jongeren zelf een Alpha - Youth geven en 1 weekend. #Durfteleiden is alleen te gebruiken in combinatie met de Alpha - Youth handleiding voor leiders, of in combinatie met de Alpha Youth Film Series. Op aanvraag biedt Alpha Nederland een workshop aan voor leiders die #Durfteleiden gaan geven.

Gratis Proefprogramma

Wil je eerst een kijkje nemen in #Durfteleiden voordat je 'm bestelt? Bestel via de mail een online voorproefje (pdf).

Wil je meer informatie over #Durfteleiden? Mail Cynthia Mulder, Alpha - Youth (Relatie)Manager.

#Durfteleiden is een uitgave van Alpha - Youth Nederland.

Online materialen & downloads

Geef je #Durfteleiden? Registreer je cursus dan op registratie.alphanederland.org en krijg toegang tot alle werkbladen en een overzicht van de tests en filmpjes.

Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha