Cover-image-5.jpg

COMING SOON: Alpha Youth Series!

lijn2.jpg

De splinternieuwe Alpha Youth Series komt eraan!

In het najaar 2019 wordt de nieuwe Alpha Youth Series (AYS) gelanceerd! Wil je ‘m als eerste bekijken? Schrijf je in voor de Alpha Youth Series-updates. We houden je dan op de hoogte van de verschijningsdatum en ontwikkelingen rondom de AYS.

Wat is de Alpha Youth Series?

De Alpha Youth Series is ontwikkeld voor jongeren van 13-18 jaar. De dertien afleveringen zijn speciaal gemaakt om met elkaar in gesprek te gaan over levensvragen en geloof. De serie zit vol humor, diepgang en geeft je het gevoel dat je samen op avontuur bent!

PGH51120.jpg
YOUTHALPHAFILM_PRINT_JPEG-6.jpg
AYS-ISRAEL-190.jpg

Wat is er nieuw?

Vanaf de lancering van de Alpha Youth Film Series in 2013, draait het 49 landen, 19 talen, op scholen, in huiskamers, in cafés en kerken - en dit wordt alleen nog maar meer!

In de nieuwe afleveringen hoor je verhalen van mensen van over de hele wereld, uit verschillende contexten en achtergronden. De serie is nu actueler en aantrekkelijker voor jongeren wereldwijd! De beelden, quotes en verhalen zijn allemaal geüpdatet om een nieuwe jonge generatie aan te spreken.

Wie zijn de presentatoren?

Net als in de huidige serie, zijn Ben en Jason de hoofdpresentatoren. Zij nemen de kijker mee op een ontdekkingsreis rondom levensvragen, geloof en betekenis. Nu worden ze bijgestaan door jonge co-presentatoren die de afleveringen toegankelijker maken met leuke, speelse uitleg en voorbeelden.

YOUTHALPHAFILM_PRINT_JPEG-28.png
YOUTHALPHAFILM_PRINT_JPEG-15.png

En nu?

De nieuwe Alpha Youth Series wordt gelanceerd op 12 oktober 2019! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te worden gebracht van de lanceringsdatum, sneak-peeks achter de schermen en meer informatie!

Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha