Alpha - Campagne 2019

Ontmoeten, vragen en ontdekken

Doe je mee aan de Alpha - Campagne? Met ingang van 31 december 2017 hebben we afscheid genomen van Bear Grylls met ‘Mijn grootste avontuur’. Sinds 1 januari 2018 zijn we begonnen met de nieuwe Alpha - Campagne. Deze campagne is gebaseerd op drie belangrijke waarden van Alpha: Ontmoeten | Vragen | Ontdekken. Drie Nederlandse hoofdpersonen spelen hier een belangrijke rol: Lotte, Jason en Carolien. Zij vertellen hun Alpha-verhaal op alphacursus.nl en in verschillende filmpjes, waaronder het filmpje: Wat is Alpha en de uitnodigingsvideo. Samen met hen willen wij heel Nederland uitnodigen voor Alpha! Help jij mee?

Op zoek

Veel Nederlanders zijn op zoek naar antwoorden op hun (levens)vragen. In jouw dorp of stad is circa 25% van de inwoners op zoek. Dat biedt jouw Alpha enorme kansen, maar weten zij jouw Alpha te vinden? De Alpha - Campagne is bedoeld om jouw team daarbij te helpen.
In Nederland hebben al ruim 300.000 mensen een Alpha gevolgd. Wereldwijd namen miljoenen mensen deel aan Alpha. Hun vragen werden beantwoord en levens zijn veranderd. Dat gunnen we iedereen! Daarom willen we alle Alpha’s, Alpha - Youth en Alpha - Students uitdagen om in september heel Nederland uit te nodigen voor hun cursus.

Alpha zichtbaar in Nederland

Vanaf 1 september 2019 gaan we zoveel mogelijk mensen uitnodigen voor een Alpha. Als jouw Alpha-team zorgt voor promotie in je eigen dorp of stad en wij zorgen voor de landelijke promotie, dan is Alpha in heel Nederland zichtbaar. Om je daarbij te helpen zijn er promotiemiddelen beschikbaar en investeren we in een online campagne

Fotoshoot_Alpha-49_bewerkt.jpg

Meedoen is makkelijker dan ooit

Plan een Alpha-startavond in jouw dorp of stad
Promoot je Alpha in de weken daarvoor in jouw omgeving
Train je Alpha-team
• Maak gebruik van de Alpha Film Series
Bid

Groter aanpakken? Dat kan! Op verschillende plekken in Nederland werken kerken en Alpha-teams lokaal samen om door middel van de Alpha - Campagne hun dorp of stad uit te nodigen. Wil jij dat ook voor jouw dorp of stad? Mail dan naar Joost. Alpha Nederland ondersteunt jullie graag
met trainingen, materialen, websites, handleidingen en persoonlijke adviezen. Doe je mee? Wij zien ernaar uit om met jouw team samen te werken!

Heb je na het lezen van de campagnesite nog vragen? Kijk dan eerst hier voor antwoorden. Staat jouw vraag er niet bij? Mail ons. Bedankt en veel succes! 


Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha